Снимките на холивудския трилър Спомени у нас продължават и Гай Пиърс

...
Снимките на холивудския трилър Спомени у нас продължават и Гай Пиърс
Коментари Харесай

Гай Пиърс дебне убиец на Цариградско

Снимките на холивудския трилър " Спомени " у нас не престават и Гай Пиърс дебне палач във фитнес клуб на столичния бул. " Цариградско шосе ". Британският артист Гай Пиърс играе деец сътрудник на ФБР, който събира сътрудниците си в спортния център в постройката на Виваком до мола, с цел да разнищят едно от убийствата във кино лентата.

В късния неделен следобяд екипът на режисьора Мартин Кембъл се разположи пред фитнес залата в подготовка за вечерни фотоси. Техници инсталираха устройства за разпространяване на вода по стъклата на постройката, а две водоноски чакаха да бъдат свързани с маркучи през улицата.

" Предишната сцена снимахме на дъжд, по тази причина и в този момент би трябвало да е по този начин ", обясниха пред " Телеграф " от продукцията. В същото време черни облаци бяха надвиснали на терена и малко по-късно в действителност преваля, само че за малко, и то преди още да почнат фотосите.

Когато към този момент се е стъмнило задоволително, пръв във фитнеса идва мексиканският артист Харолд Торес, който е прочут от сериала " Ел Чапо ". Той се паркира на пътеката за тичане, а през това време Мартин Кембъл му изяснява детайлности за сцената, която следва да снимат. Торес е в ролята на мексиканския шпионин Уго Маркес, който оказва помощ на героите на Гай Пиърс и Рей Стивънсън да разплетат следващото ликвидиране. Пред фитнеса са паркирани няколко полицейски автомобила, както и пожарна кола, които са американски модели, защото действието във кино лентата се развива в Съединени американски щати.

Малко по-късно сред спортните уреди се появява и Пиърс, който предходния ден е снимал още веднъж в същата постройка, само че на покрива. Тримата сътрудници на ФБР са облечени в спортни екипи, с цел да не притеглят ненужно внимание, защото работят под прикритие. Сюжетът на кино лентата заплита Лиъм Нийсън, който към този момент завърши фотосите си у нас. Неговият воин Алекс Люис е палач с известност на предпазлив перфекционист, само че когато отхвърля мокра поръчка на рискова незаконна организация, става тяхна цел. Агентите на ФБР се приближават до него, само че това вбесява героинята на Моника Белучи – богаташката Давана Силман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР